dissabte, 29 de maig del 2010

Comencem a veure el cim...vull dir...la wiki...

Estem a poques hores del tancament de la nostra wiki. Cal dir que no ha estat una tasca gaire fàcil. El nostre camí ha estat ple d'entrebancs vàris, però que finalment han donat el seu fruit. Potser una mica anàrquic tot plegat. Hem seguit alguns punts dels acords inicials, però també hem improvitzat molt sobre la marxa. Mirant enrera, em sembla que a vegades hem fet ziga zaga, però sempre hem tornat al bon camí, i penso que això es reflexa en les valoracions que ens ha fet el joan en cadascuna de les PACS entregades...
Ara ja començo a veure el cim...estic cansada, però al mateix temps satisfeta amb la feina feta, amb els companys i amb el contingut del treball.
Volia fer referència a la figura de coordinador fixe que vam triar al principi de l'assignatura, crec que per nosaltres ha estat molt important per mantenir el grup i posar una mica les directrius a seguir.
Cal dir que els que hem quedat, ens ho hem treballat molt...i res...en unes hores penjem el nostre treball a l'espai debat, i seguim caminant fins arribar a dalt de tot.
Sort,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada